Noutati

Oct 8, 2018

Anunț Comuna PIPIRIG


Prin prezenta, Compania Judetțeană Apa Serv S.A. vă aduce la cunoștință că, în perioada octombrie - noiembrie 2018, se va proceda la înlocuirea contorilor de branșament la utilizatorii serviciului public de alimentare cu apă din comuna Pipirig.
 
Lucrările vor fi efectuate în intervalul orar 8:00 - 19:00, de Luni până Sâmbătă,  prin firme terțe contractate  de către Compania Județeană Apa Serv SA. 
 
În acest sens, rugăm utilizatorii să permită accesul persoanelor împuternicite la căminele de branșament în vederea înlocuirii aparatelor de masură.
 
Reamintim că, potrivit art. 39  alin.(4) lit. c) din Legea serviciului de alimentare cu apă și de canalizare nr. 241/2006, republicată, constituie contravenție și se sanctionează cu amendă de la 5.000 lei la 10.000 lei refuzul utilizatorilor de a permite operatorului accesul la dispozitivele de măsurare-înregistrare, în scopul efectuării controlului, înregistrării consumurilor ori pentru executarea lucrărilor de întreținere și reparații.
 

Prin prezenta, Compania Judeteana Apa Serv S.A. va aduce la cunostinta ca, in perioada octombrie - noiembrie 2018, se va proceda la inlocuirea contorilor de bransament la utilizatorii serviciului public de alimentare cu apa din comunaPipirig .

 

Lucrarile vor fi efectuate in intervalul orar 8.00 - 19.00, de Luni pana Sambata,  prin firme terte contractate  de catre Compania Judeteana Apa Serv SA . 

 

In acest sens, rugam utilizatorii sa permita accesul persoanelor imputernicite la caminele de bransament in vederea inlocuirii aparatelor de masura.
 
Reamintim ca, potrivit art. 39  alin.(4) lit. c) din Legea serviciului de alimentare cu apa si de canalizare nr. 241/2006, republicata, constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda de la 5.000 lei la 10.000 lei refuzul utilizatorilor de a permite operatorului accesul la dispozitivele de masurare-inregistrare, in scopul efectuarii controlului, inregistrarii consumurilor ori pentru executarea lucrarilor de intretinere si reparatii.

Informații suplimentare se pot obține la telefon 0233-233340, în intervalul orar 7:30 - 17:30, de Luni până Vineri.